Τα δημόσια Facebook βίντεο χρηστών και σελίδων αποκτούν αριθμό προβολών!

Ημ/νία: 8 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Οι χρήστες του Facebook μοιράζονται συνεχώς βίντεο, είτε κοινοποιώντας το από τρίτες υπηρεσίες (YouTube, Vimeo κλπ), είτε ανεβάζοντας το κατευθείαν στο δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο. Τους τελευταίους μήνες, το Facebook δίνει μεγάλη σημασία στα δικά του βίντεο, έχοντας προβεί σε μια σειρά από αλλαγές οι οποίες έχουν φέρει πάνω από 1 δισ. βίντεο προβολές κάθε μέρα.

Facebook public video views

Είδαμε την αυτόματη αναπαραγωγή των βίντεο σε κινητές συσκευές και σε υπολογιστή (μάθετε πώς να την απενεργοποιήσετε), την ταξινόμηση των βίντεο στην αρχική σελίδα ανάλογα με το ενδιαφέρον των χρηστών, τα βίντεο analytics για τις σελίδες, και τώρα μαθαίνουμε για τη διάθεση των προβολών των βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα δημόσια Facebook βίντεο από χρήστες και σελίδες, τα οποία έχουν ανέβει από τις 08/09/14 και μετά, σύντομα θα διαθέτουν δίπλα από το σύνολο των likes, κοινοποιήσεων και σχολίων, το σύνολο των προβολών τους. Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες θα καταλαβαίνουν κατά πόσο ένα βίντεο είναι δημοφιλές ή όχι.

Facebook related videos

Τέλος, μία ακόμη νέα προσθήκη στα Facebook βίντεο είναι τα προτεινόμενα βίντεο κάτω από τη δημοσίευση του βίντεο, με τα οποία οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να αναπαράγουν σχετικό περιεχόμενο στο δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο.

Πηγή: FB Newsroom

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑