Σχετικά με το site

Αγαπητέ/ή αναγνώστη/τρια,

Καλώς ήρθες στο Social Media Life και στην πιο social παρέα του διαδικτύου!

social media life logo

Τι είναι το Social Media Life;

Το Social Media Life δεν είναι ακόμη ένα τεχνολογικό site γενικού περιεχομένου. Είναι ένα site αποκλειστικά για Social Media (τα λεγόμενα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης), δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στα νέα και στην εκπαίδευση γύρω από αυτά, ή αλλιώς στην ενημέρωση και στην εκμάθηση των χρηστών.

Ως Social Media ορίζονται τα sites και οι εφαρμογές τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται περιεχόμενο ή να συμμετέχουν σε κοινωνική δικτύωση. Στη θεματολογία τους συμπεριλαμβάνονται έννοιες όπως Κοινωνικά Δίκτυα (Facebook, Twitter κλπ), blogs, wikis, forums κλπ.

Ποιος είναι ο στόχος του Social Media Life;

Στόχος μας είναι να παρέχουμε έγκυρη και σωστή ενημέρωση σε όλους τους αναγνώστες μας, καθώς και να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν σε μεγαλύτερο βαθμό τα Social Media, τις δυνατότητες που προσφέρουν και τη χρήση τους.

Για να το πετύχουμε αυτό, καθημερινά ανεβαίνουν στο Social Media Life διαφόρων ειδών άρθρα, τα οποία κατηγοριοποιούνται για ευκολότερη αναζήτηση τους. Επίσης, μέσα από την επικοινωνία και τα σχόλια κάτω από τα άρθρα, απαντούμε σε τυχόν απορίες των αναγνωστών και βοηθούμε οποιονδήποτε χρειάζεται τις συμβουλές ή τις γνώσεις μας.

Γιατί να σας ενδιαφέρει το Social Media Life;

Ένα μεγάλο μέρος της online περιήγησης σας το περνάτε στα Social Media. Μπορεί να είναι στο Facebook ή στο Twitter, μπορεί να έχετε δικό σας blog, μπορεί να χρησιμοποιείτε mobile εφαρμογές, όπως το Instagram ή το Foursquare.

Καθημερινά βρίσκετε στα Social Media και εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για την ασφάλεια σας, για νέες λειτουργίες οι οποίες κυκλοφορούν και για παλιές τις οποίες ίσως ποτέ δεν προσέξατε, για διάφορες έρευνες, για πληροφορίες μέσω infographics, για κόλπα και συμβουλές, για πολλά περισσότερα. Για όλα.

Σε ποιον ανήκει το Social Media Life;

Το Social Media Life ανήκει στη Smart Press Α.Ε, μία δυναμική εταιρεία, η οποία από την αρχή της δραστηριοποίησής της στο χώρο έθεσε ως στόχο τη γνωριμία, εξοικείωση και εκπαίδευση του ελληνικού αναγνωστικού κοινού με τα επιτεύγματα της τεχνολογίας.

Επίσης, είναι περήφανο μέλος μιας οικογένειας από sites και συγκεκριμένα των: DigitalLife, GamesLife, ThatsLife, Xtreme360InfoCom και ComingSoon.

Για επικοινωνία με Social Media Life και Smart Press, κάντε κλικ εδώ.


Πήγαινε με πάνω ↑