Νέα λειτουργία «Professionals Like You» για τους Premium LinkedIn χρήστες

Ημ/νία: 14 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πριν κάποιους μήνες, το LinkedIn παρουσίασε τη σελίδα «How you rank» στην οποία οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να δουν την κατάταξη τους ανάμεσα στις συνδέσεις τους, βάσει των προβολών του προφίλ τους, καθώς επίσης και τους top 10 χρήστες με τις περισσότερες προβολές. Για τους premium χρήστες, όσους δηλαδή πληρώνουν κάποια συνδρομή, η σελίδα «How you rank» δείχνει και τους 100 top χρήστες με τις περισσότερες προβολές.

linkedin professionals like you

Πλέον, η σελίδα «How you rank» αποκτά μία νέα premium λειτουργία με ονομασία «Professionals Like You», η οποία αναλύει τις πληροφορίες του προφίλ του χρήστη, τις συγκρίνει με πληροφορίες άλλων επαγγελματιών και εν τέλει εμφανίζει στο χρήστη τους 100 χρήστες εκείνους με την ίδια εργασία, τα ίδια skills κλπ.

Μέσω της νέας λειτουργίας, το LinkedIn θέλει να δείξει στους premium χρήστες ποιο μπορεί να είναι το μέλλον τους, βάσει επαγγελματιών με τις ίδιες εμπειρίες, καθώς επίσης θέλει να τους βοηθήσει να βρουν παρόμοιους επαγγελματίες στον τομέα εργασίας τους και να μάθουν από αυτούς, όπως για παράδειγμα μελετώντας το προφίλ τους για λέξεις κλειδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες premium λειτουργίες και πιο φθηνό πακέτο συνδρομής για το LinkedIn

Η νέα λειτουργία «Professionals Like You» βασίζεται στον αλγόριθμο Similar Profiles, με τον οποίο το LinkedIn από το 2011 βοηθά τους επαγγελματίες να βρουν άλλους επαγγελματίες για πρόσληψη. Βελτιώνοντας τον προηγούμενο αλγόριθμο και εισάγοντας το σκορ «Similar Career Path», το LinkedIn μπορεί εύκολα και συγκρίνει προφίλ επαγγελματιών και βρίσκει όσα έχουν κοινά μεταξύ τους.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑