Νέες premium λειτουργίες και πιο φθηνό πακέτο συνδρομής για το LinkedIn

Ημ/νία: 5 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το LinkedIn αποφάσισε να δώσει ακόμη περισσότερα στους premium χρήστες του, οι οποίοι πληρώνουν συνδρομή και συνεισφέρουν στα έσοδα του επαγγελματικού Κοινωνικού Δικτύου. Νέες λειτουργίες, μία διαφορετική εμφάνιση προφίλ και ένα πιο φθηνό premium πακέτο, είναι όλα όσα ανακοίνωσε το LinkedIn. Ας τα δούμε αναλυτικότερα.

Νέες λειτουργίες για premium χρήστες

Ξεκινώντας με τις νέες λειτουργίες, το επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο ξεκίνησε να δίνει απλές SEO συμβουλές στους premium χρήστες, ώστε εκείνοι να ενσωματώσουν λέξεις κλειδιά τα οποία ταιριάζουν στα προφίλ τους, για να είναι πιο εύκολα αναζητήσιμοι από τους υπόλοιπους χρήστες. Αλλαγές έχουμε και στα αποτελέσματα της αναζήτησης, καθώς από εδώ και στο εξής οι premium χρήστες θα ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους, έχοντας σχεδόν το διπλάσιο μέγεθος και πολύ περισσότερες πληροφορίες ορατές.

Συνεχίζοντας με τις λειτουργίες, το Open Profile είναι η δυνατότητα των premium χρηστών να προβάλλουν πλήρως το προφίλ τους σε όλους τους χρήστες του LinkedIn και να μπορούν να δέχονται δωρεάν επικοινωνία από οποιονδήποτε άλλο χρήστη. Τέλος, εκτός από τη λίστα όσων είδαν το προφίλ ενός premium χρήστη τις τελευταίες 90 ημέρες, οι premium χρήστες θα μπορούν να δουν και τα 100 αποτελέσματα της σελίδας How you rank, σε αντίθεση με τα πρώτα 10 τα οποία βλέπουν οι απλοί χρήστες.

Νέο design των LinkedIn σελίδων προφίλ

linkedin new profile page

Όπως φαίνεται, οι premium χρήστες θα είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα δεχτούν τη νέα εμφάνιση των σελίδων προφίλ, με τους υπόλοιπους χρήστες να τη δέχονται μέσα στους επόμενους μήνες. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με τη μεγαλύτερη εικόνα προφίλ, τη background εικόνα και τη συλλογή έτοιμων background εικόνων προς χρήση. Η νέα εμφάνιση θυμίζει Facebook και Twitter προφίλ.

Νέο και πιο φθηνό premium πακέτο

Τέλος, το LinkedIn ανακοίνωσε ένα νέο premium πακέτο με ονομασία Premium Spotlight, το οποίο είναι πιο φθηνό και απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε premium λύσεις του επαγγελματικού Κοινωνικού Δικτύου. Το πακέτο περιέχει όλες τις προηγούμενες λειτουργίες τις οποίες ανέφερα και το κόστος του είναι στα 9,83 ευρώ/μήνα για ετήσια συνδρομή και στα 12,29 ευρώ/μήνα για μηνιαία συνδρομή.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑