Το LinkedIn ταξινομεί το προφίλ σου βάσει των προβολών που δέχεται!

Ημ/νία: 23 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Σε αντίθεση με το Facebook και τα υπόλοιπα Social Media, το LinkedIn διαθέτει σελίδα στην οποία δείχνει στο χρήστη ποιοι επισκέφθηκαν το προφίλ του. Η σελίδα αυτή μόλις απέκτησε μία νέα λειτουργία, η οποία μπορεί και ταξινομεί το προφίλ του χρήστη βάσει των προβολών που δέχεται.

linkedin how you rank

Η σελίδα «How you rank» συγκρίνει τις προβολές του προφίλ του χρήστη με τις προβολές των προφίλ των χρηστών με τους οποίους έχει συνδεθεί. Αυτό σημαίνει πως ο χρήστης μπορεί να δει τον αριθμό κατάταξης του σε σχέση με τις επαφές του, καθώς επίσης και τις επαφές του με τις περισσότερες προβολές και αυτές που βρίσκονται πάνω ή κάτω από δική του κατάταξη.

Τέλος, η νέα σελίδα «How you rank» περιέχει στο δεξί μέρος προτάσεις για το χρήστη ώστε να αυξήσει τις προβολές του προφίλ του, όπως για παράδειγμα την προσθήκη συγκεκριμένων skills, τη συμμετοχή σε συγκεκριμένα groups κλπ.

Πηγή: Linkedin Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑