Masterclass in Digital & Social Media Marketing της Knowcrunch σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ημ/νία: 12 Σεπτεμβρίου 2022 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Το βραβευμένο course της Knowcrunch, διάρκειας 139 ωρών, επιστρέφει στις τάξεις με το πληρέστερο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελλάδας σε digital & social media marketing. Το τμήμα του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα έγινε ήδη sold-out. Το νέο τμήμα στην Αθήνα ξεκινά στις 11 Ιανουαρίου 2023 και στη Θεσσαλονίκη στις 19 Σεπτεμβρίου 2022 με εισηγητές τους καλύτερους και πιο έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς.

Σε ποιους απευθύνεται το digital marketing course

Το course απευθύνεται σε όσους επαγγελματίες θέλουν να μπουν στον digital marketing κόσμο ή να βρουν νέους πελάτες, σε στελέχη που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις και την καριέρα τους ή σε φοιτητές που ψάχνουν άμεσα εργασία. Ειδικά στους ανέργους δίνει ένα πανίσχυρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς οι απόφοιτοι της Knowcrunch προτιμώνται από την αγορά εργασίας με 80%-100% απορρόφηση, ενώ οι instructors ασχολούνται με τον καθένα προσωπικά για την εξασφάλιση συνεργασιών.

Το course που επιλέγουν τα σημαντικότερα brands & agencies

Βραβευμένο από 3 οργανισμούς ως η καλύτερη εκπαίδευση στο digital marketing στην Ελλάδα, το Masterclass in Digital & Social Media είναι πλήρως αναγνωρισμένο από τον επιχειρηματικό κόσμο. Πάνω από 500 brands & agencies έχουν εμπιστευτεί τη Knowcrunch για την εκπαίδευση των στελεχών τους, ενώ οι συνολικοί απόφοιτοι ξεπερνούν τους 3,000. Παράλληλα, η ομάδα των instructors αποτελείται από τα πιο ικανά στελέχη της αγοράς και είναι δίπλα σε κάθε σπουδαστή.

Γιατί στην Knowcrunch;

Η Knowcrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου in-class & video-on-demand courses με έμφαση σε θέματα business, marketing & digital marketing.

 

 

  • Masterclass in Digital & Social Media, Thessaloniki, 139 ώρες
  • 19 Σεπτεμβρίου – 14 Δεκεμβρίου, 2022
  • Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, 18:00-22:00 (4 hours)

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑