Η πρωτιά του Facebook Messenger στο iOS και το 1 αστέρι!

Ημ/νία: 14 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook έχει ξεκινήσει τη διαδικασία μεταφοράς των ιδιωτικών μηνυμάτων εκτός των κύριων εφαρμογών για Android και iOS, αναγκάζοντας τους χρήστες να εγκαταστήσουν το Facebook Messenger για να συνεχίσουν τις συνομιλίες τους.

facebook mobile chat only with messenger

Αυτό φυσικά δεν αρέσει στους χρήστες, όπως και κάθε αλλαγή άλλωστε, κάτι το οποίο οδήγησε το Facebook Messenger να βρίσκεται στην πρώτη θέση των δημοφιλέστερων iOS εφαρμογών, έχοντας παράλληλα 1 αστέρι στην πλειοψηφία των βαθμολογιών των χρηστών.

facebook messenger ratings

Όπως μπορείτε να δείτε και παραπάνω, η τελευταία έκδοση του Facebook Messenger σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, έχει πάρει τη χειρότερη βαθμολογία (1 αστέρι), ενώ συνολικά στις βαθμολογίες όλων των εκδόσεων της εφαρμογής κυριαρχούν τα 5 αστέρια.

Στο Android η εφαρμογή διαθέτει κατά μέσο όρο 4,1 αστέρια, καθώς δε βαθμολογείται ξεχωριστά η τελευταία έκδοση της εφαρμογής, αλλά όλες οι εκδόσεις μαζί.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑