Τα Twitter βίντεο διαθέσιμα για ενσωμάτωση στα sites!

Ημ/νία: 3 Μαρτίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ήταν τέλη Ιανουαρίου, όταν η ομάδα του Twitter ανακοίνωσε πως το Κοινωνικό Δίκτυο ξεκίνησε να φιλοξενεί βίντεο τα οποία μπορούν να γίνουν upload μέσω των Android και iOS εφαρμογών του. Σήμερα, μαθαίνουμε πως tweets με native βίντεο μπορούν να ενσωματωθούν σε διάφορα sites μέσω κώδικα html.

Όπως θα γνωρίζετε, τα tweets μπορούν εδώ και καιρό να ενσωματωθούν, όπως για παράδειγμα κάνουμε στα εβδομαδιαία άρθρα με τα πιο αστεία tweets της εβδομάδας. Στην περίπτωση που ένα tweet περιέχει native βίντεο, τότε υπάρχουν δύο τρόποι να ενσωματωθεί σε ένα site.

Ο πρώτος τρόπος είναι ο κλασσικός, με εμφάνιση του κειμένου του tweet και από κάτω του βίντεο το οποίο περιέχει, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω. Ο δεύτερος τρόπος, μέσω της νέας επιλογής «Embed video», επιτρέπει αρχικά την προβολή του βίντεο στο χρήστη, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, με το tweet να εμφανίζεται αν ο χρήστης πατήσει κάτω δεξιά το λογότυπο του Twitter. Επίσης, κάτω αριστερά του βίντεο εμφανίζεται ο λογαριασμός στον οποίο ανήκει το βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Facebook βίντεο απέκτησαν δυνατότητα ενσωμάτωσης σε sites

Πηγή: Developer Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑