Τα Facebook βίντεο απέκτησαν δυνατότητα ενσωμάτωσης σε sites

Ημ/νία: 26 Μαρτίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Facebook ανακοίνωσε στο φετινό συνέδριο προγραμματιστών Facebook F8 πως τα βίντεο του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου μπορούν πλέον να ενσωματωθούν σε sites. Μέχρι πρότινος, τα βίντεο ενσωματώνονταν ως μέρος μιας FB δημοσίευσης, κάτι το οποίο αλλάζει, με τον χρήστη να έχει τη δυνατότητα να τα ενσωματώσει και ξεχωριστά από τη δημοσίευση τους.

Facebook embed video

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η ενσωμάτωση είναι επιλέγοντας «Ενσωμάτωση βίντεο» αντί για «Ενσωμάτωση δημοσίευσης» στο μενού επιλογών της δημοσίευσης. Η τελική μορφή του βίντεο περιέχει σύνδεσμο προς τη σελίδα του βίντεο στο Facebook, τον τίτλο του βίντεο, σύνδεσμο προς τη σελίδα ή τον χρήστη που δημοσίευσε το βίντεο και τέλος τις συνολικές προβολές του βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Twitter βίντεο διαθέσιμα για ενσωμάτωση στα sites!

Τέλος, σε σύγκριση με την ενσωμάτωση δημοσιεύσεων, φαίνεται πως το βίντεο καταλαμβάνει όλο το διαθέσιμο μήκος στη σελίδα και δεν υπάρχει επιλογή στον κώδικα για ρύθμιση του μήκους.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα ενσωμάτωσης βίντεο.

Q&A with Mark from BarcelonaWatch the full video of the fourth Townhall Q&A with Mark from Barcelona, Spain.

Posted by Q&A with Mark on Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Δείτε τις σημαντικότερες ανακοινώσεις του συνεδρίου Facebook F8 2015.

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑