Το TweetDeck απέκτησε ξανά μετάφραση των tweets στα Αγγλικά μέσω Bing

Ημ/νία: 10 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Οι εταιρίες Twitter και Microsoft έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν ως προς την απευθείας μετάφραση των tweets με χρήση του Bing Translator, μία λειτουργία η οποία εξαφανίστηκε ξαφνικά από το Κοινωνικό Δίκτυο με τα μηνύματα των 140 χαρακτήρων.

TweetDeck Bing Translator to english

Μην γνωρίζοντας αν θα ξανά δούμε ποτέ τη μετάφραση στο Twitter, η εταιρία αποφάσισε να ενσωματώσει τη λειτουργία στην πολύ δημοφιλή υπηρεσία TweetDeck, η οποία προσφέρει μία αρκετά βελτιωμένη εμπειρία του Κοινωνικού Δικτύου.

Όσοι λοιπόν χρησιμοποιείτε το TweetDeck, μπορείτε να μεταφράζετε tweets οποιασδήποτε γλώσσας στην αγγλική γλώσσα. Φαίνεται πως δεν υπάρχει επιλογή (προς το παρόν) για μετάφραση σε άλλη γλώσσα, όπως για παράδειγμα στην ελληνική, όμως ακόμη και στα Αγγλικά η λειτουργία παραμένει πολύ χρήσιμη για μετάφραση των tweets από όλο τον κόσμο.

TweetDeck Bing Translator to english

Μπορείτε να βρείτε τη λειτουργία κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες όταν περνάτε πάνω από κάποιο tweet, και στη συνέχεια στην επιλογή «Translate this Tweet». Θα βρείτε την επιλογή μονάχα σε tweets τα οποία δεν είναι γραμμένα στα Αγγλικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει η μετάφραση των tweets μέσω Bing Translator στο Twitter!

Πηγή: Marketing Land

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑