Επιστρέφει η μετάφραση των tweets μέσω Bing Translator στο Twitter!

Ημ/νία: 24 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Λίγο πριν το Μουντιάλ 2014, το Twitter είχε αθόρυβα κυκλοφορήσει μετάφραση των tweets μέσω της υπηρεσίας Bing Translator, με τη λειτουργία να εξαφανίζεται αργότερα το ίδιο καλοκαίρι. Όπως μαθαίνουμε τώρα, τότε το δημοφιλές Κοινωνικό Δίκτυο δοκίμαζε τη λειτουργία της μετάφρασης, η οποία όπως φαίνεται ανακοινώθηκε επίσημα και ήρθε (ξανά) για να μείνει αυτή τη φορά.

twitter bing translator

Πριν λίγες μέρες μάθαμε για τη μετάφραση των tweets στην υπηρεσία TweetDeck, και με τη νέα ανακοίνωση η μετάφραση έρχεται επίσης στη web έκδοση του Twitter και στις Android και iOS εφαρμογές.

Οι χρήστες μπορούν να μεταφράζουν tweets τόσο από την αρχική σελίδα του Twitter, πατώντας την επιλογή «Προβολή μετάφρασης» πάνω δεξιά στο tweet ενώ περνούν το δείκτη του ποντικιού πάνω από αυτό, όσο και από τη σελίδα του κάθε tweet. Tweets τα οποία μεταφράζονται φέρουν το εικονίδιο της γης στο πάνω δεξί τους μέρος, καθώς η μετάφραση πραγματοποιείται μονάχα στη γλώσσα την οποία χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης το Twitter.

Τέλος, θα πρέπει να έχετε υπόψιν πως η μετάφραση του Bing από οποιαδήποτε γλώσσα στα ελληνικά, δεν είναι πάντοτε ακριβής, όμως σίγουρα μπορεί να σας δώσει μια ιδέα σχετικά με το τι επιθυμεί να πει το tweet του οποίου τη γλώσσα δεν γνωρίζετε.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑