Το Facebook δοκιμάζει δημοσιεύσεις με ημερομηνία λήξης!

Ημ/νία: 11 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αρκετοί χρήστες οι οποίοι διαθέτουν iOS συσκευές και συνδέονται στο Facebook, παρατήρησαν μία νέα λειτουργία την οποία δοκιμάζει η ομάδα του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου. Ο λόγος για τις δημοσιεύσεις με ημερομηνία λήξης!

Facebook posts expiration time

Δημιουργώντας μία νέα δημοσίευση μέσα από iPhone ή iPad, μερικοί χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν πότε θα διαγραφεί η συγκεκριμένη δημοσίευση. Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες και ξεκινούν από τη 1 ώρα, φτάνοντας έως και τις 7 ημέρες μετά, όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω εικόνα.

Με τη νέα λειτουργία, το Facebook εισέρχεται ξανά με νέο τρόπο στον τομέα των αυτοκαταστρεφόμενων μηνυμάτων, ή αλλιώς των μηνυμάτων με ημερομηνία λήξης. Κυρίαρχο αυτή τη στιγμή στον τομέα είναι το Snapchat, με το Facebook να έχει προσπαθήσει ανεπιτυχώς στο παρελθόν να το ανταγωνιστεί με το Poke app, και τώρα προσπαθεί πάλι με το Slingshot app και το Bolt app από πλευράς Instagram.

Πηγή: The Next Web

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑