Μετά από 7 χρόνια το Twitter bot @everyword ολοκλήρωσε το έργο του

Ημ/νία: 9 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ήταν 30 Νοεμβρίου του 2007, όταν ο καθηγητής Adam Parrish του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης δημιούργησε τον Twitter bot λογαριασμό @everyword. Στόχος του λογαριασμού να tweet-άρει κάθε αγγλική λέξη που υπάρχει.

twitter bot everyword

Με ρυθμό δημιουργίας ενός tweet ανά μισή ώρα, ο λογαριασμός @everyword ολοκλήρωσε το έργο του στις 7 Ιουνίου του 2014, έχοντας δημιουργήσει συνολικά 109.160 tweets. Η διαδικασία διήρκεσε σχεδόν 7 χρόνια.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο λογαριασμός κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 100.000 followers, οι οποίοι μάλιστα αλληλεπιδρούσαν με τα αυτόματα tweets κάνοντας retweets και favorites.

 

 

Και τώρα τι; Ο λογαριασμός @everyword αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα τη δεύτερη σεζόν του στο Twitter, σύμφωνα με το δημιουργό του, εντοπίζοντας μία μεγαλύτερη λίστα αγγλικών λέξεων και διορθώνοντας κάποια σφάλματα τα οποία οδήγησαν το λογαριασμό σε διακοπές ανά περιόδους.

Τέλος, ο Adam Parrish προτείνει στους followers του @everyword να ακολουθήσουν περισσότερους λογαριασμούς, όπως το λογαριασμό παρωδία @FuckEveryWord ο οποίος tweet-άρει αγγλικές λέξεις μετά τη λέξη «fuck», ή το λογαριασμό @everyunicode ο οποίος tweet-άρει κάθε υπαρκτό unicode χαρακτήρα. Το έργο του τελευταίου λογαριασμού αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2076.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Το Twitter πείραμα Event Parrot στέλνει DMs με έκτακτες ειδήσεις
2) Twitter λογαριασμός πείραμα προτείνει χρήστες και tweets μέσω DM

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑