Twitter | Το νέο πείραμα Event Parrot στέλνει DMs με έκτακτες ειδήσεις

Ημ/νία: 12 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Είναι ευχάριστο το γεγονός πως το Twitter συνεχίζει τα πειράματα μέσω verified λογαριασμών. Μετά το πρώτο πείραμα με ονομασία Magic Recs, το οποίο μετά από follow σου στέλνει DMs (προσωπικά μηνύματα) με προτάσεις για χρήστες και tweets, ακολουθεί το δεύτερο πείραμα με ονομασία Event Parrot, το οποίο μετά από follow σου στέλνει DMs με έκτακτες ειδήσεις από όλο τον κόσμο.

twitter event parrot

Η περιγραφή του λογαριασμού Event Parrot αναφέρει πως «Αυτό είναι ένα πείραμα του Twitter. Ακολούθησε με για να λαμβάνεις προσωπικά μηνύματα τα οποία σε βοηθούν να διατηρείς επαφή με οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο». Το Twitter φαίνεται πως θέλει να χτίσει τη δική του υπηρεσία ειδήσεων, με τις φήμες να αναφέρουν πως υπάρχει ανοικτή θέση για Επικεφαλή των ειδήσεων.

Τα δύο πειράματα του Twitter δεν είναι τα τελευταία, καθώς θα ακολουθήσουν περισσότερα, ίσως του ίδιου τύπου (μέσω DMs).

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑