Twitter: Λογαριασμός πείραμα προτείνει χρήστες και tweets μέσω DM

Ημ/νία: 16 Σεπτεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Εδώ και κάποιους μήνες, το Twitter τρέχει κρυφά ένα πείραμα μέσω ενός verified λογαριασμού του με ονομασία Magic Recs. Όπως αναγράφει το μίνι βιογραφικό του λογαριασμού, «Αυτό είναι ένα πείραμα του Twitter. Ακολουθήστε με για να λαμβάνετε άμεσες, προσωπικές προτάσεις για χρήστες και περιεχόμενο μέσω άμεσου μηνύματος (DM).».

Magic Recs Twitter accountΑρκεί λοιπόν να ακολουθήσεις το Magic Recs και να διαπιστώσεις αν οι χρήστες ή τα tweets τα οποία θα σου προτείνει μέσω DM (άμεσων μηνυμάτων), αξίζουν την προσοχή σου. Όλες οι προτάσεις είναι προσωπικές, κάτι το οποίο σημαίνει πως προέρχονται από το δίκτυο του χρήστη. Υπάρχει ήδη αντίστοιχη λειτουργία του Twitter για χρήστες, η οποία όμως δεν ενημερώνει μέσω DM το χρήστη, κάτι το οποίο ξεχωρίζει το Magic Recs από αυτή.

Για ποιο λόγο δημιουργήθηκε ολόκληρος λογαριασμός για το λόγο αυτό; Δεν ξέρουμε, καθώς δεν έχουμε και επίσημη τοποθέτηση του Twitter σχετικά με το πείραμα του αυτό. Ελάχιστες πληροφορίες γνωρίζουμε.

Update (25/09): Το Twitter ανακοίνωσε επίσημα το λογαριασμό και τη χρήση του. Ισχύουν όσα σας είχαμε πει παραπάνω.

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ: Twitter | Ο λογαριασμός @MagicRecs ξεκίνησε να δέχεται πίσω DMs

Πηγή: NYTimes

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑