Τώρα γνωρίζεις περισσότερα για όσους βλέπουν το LinkedIn προφίλ σου

Ημ/νία: 25 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το LinkedIn αποφάσισε να επενδύσει και πάλι στη σελίδα «Who’s viewed your profile», όπως είχε κάνει και πέρυσι το καλοκαίρι, αλλάζοντας την για ακόμη μία φορά και εμπλουτίζοντας την με νέες λειτουργίες.

linkedin new who has viewed your profile

Νέα σελίδα, λοιπόν, με νέα γραφικά για περισσότερες πληροφορίες όσων βλέπουν το προφίλ του χρήστη, όπως τον κλάδο στον οποίο εργάζονται, τις λέξεις κλειδιά τις οποίες χρησιμοποίησαν και οδηγήθηκαν στο προφίλ του χρήστη, τον τρόπο με τον οποίο οδηγήθηκαν στο προφίλ του χρήστη, καθώς και την περιοχή διαμονής, το επάγγελμα και την εταιρία για την οποία εργάζονται.

Τέλος, ίσως το πιο αξιοσημείωτο σημείο της νέας σελίδας «Who’s viewed your profile», είναι οι προσωπικές προτάσεις στο τέλος της σελίδας σχετικά με τα βήματα τα οποία μπορεί να ακολουθήσει ο χρήστης για να αυξήσει τις προβολές του προφίλ του. Αυτά τα βήματα μπορεί να είναι είτε η συμπλήρωση συγκεκριμένων στοιχείων, είτε η προσθήκη συγκεκριμένων skills, είτε η συμμετοχή σε συγκεκριμένο group κλπ.

Είναι ξεκάθαρο για το επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο πως οι ευκαιρίες μπορούν να προέλθουν αν ο χρήστης γνωρίζει ποιος και γιατί επισκέπτεται το προφίλ του.

Η νέα σελίδα «Who’s viewed your profile» αναμένεται να είσαι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες ώρες.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑