Το Twitter δοκιμάζει νέο design για τα προφίλ και στις mobile συσκευές

Ημ/νία: 28 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Twitter δεν είναι εύκολο στη χρήση και κατανοητό από όλους τους χρήστες. Για τους προηγούμενους λόγους, τον τελευταίο καιρό βλέπουμε το Κοινωνικό Δίκτυο να δοκιμάζει νέα εμφάνιση στα προφίλ χρηστών στη web έκδοση, η οποία όταν έπεσε στα χέρια μας και την ξεψαχνίσαμε, είδαμε πως φέρνει κάποια στοιχεία του Facebook.

Όλα βρίσκονται ακόμη υπό δοκιμή και σύμφωνα με το The Next Web, υπό δοκιμή βρίσκεται και ένα νέο design για τη σελίδα προφίλ στην εφαρμογή του Twitter για iOS συσκευές.

twitter new profile page for ios

Στην παραπάνω εικόνα, μπορείτε στο αριστερό μέρος να δείτε το νέο design και στο δεξί μέρος το υπάρχον design. Όπως θα παρατηρήσατε, η εικόνα προφίλ βρίσκεται στο αριστερό μέρος και όλες οι πληροφορίες ακολουθούν στη συνέχεια, δε βρίσκονται μέσα στη header εικόνα. Ο χρήστης δε χρειάζεται να σέρνει την οθόνη προς τα αριστερά για να εμφανίσει το μίνι βιογραφικό ενός λογαριασμού, καθώς αυτό είναι άμεσα εμφανές στην οθόνη του.

twitter new profile page for ios 1

Στη συνέχεια, έμφαση στο νέο design έχει δοθεί στο περιεχόμενο ενός λογαριασμού. Πέραν από το σύνολο των tweets, τη λίστα following και τη λίστα followers, τα οποία υπάρχουν και στο νέο και στο υπάρχον design, το νέο design διαθέτει επίσης τα timelines Photos και Favorites. Στο πρώτο μπορεί κανείς να δει τις εικόνες οι οποίες εμπεριέχονται στα tweets του χρήστη και στο δεύτερο τα tweets τα οποία έχει κάνει favorite ο χρήστης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανέβασμα πολλαπλών φωτογραφιών και photo tagging για το Twitter!

Με τις νέες αλλαγές δίνονται πολύ περισσότερες πληροφορίες του ίδιου του χρήστη και μπορεί κανείς να σχηματίσει καλύτερη γνώμη από το περιεχόμενο το οποίο ανεβάζει ο χρήστης και από τα favorites του.

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑