Νέα σελίδα για τους «Ανθρώπους τους οποίους ίσως γνωρίζετε» στο LinkedIn

Ημ/νία: 1 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το LinkedIn συνεχίζει τις αλλαγές και αφού άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες βλέπουν ποιοι άλλοι χρήστες είδαν το προφίλ τους, σειρά είχε η σελίδα «Άνθρωποι τους οποίους ίσως γνωρίζετε».

linkedin new people you may know page

Το κυριότερο χαρακτηριστικό της νέας σελίδας, είναι πως προβάλλει στο πάνω μέρος τα αιτήματα σύνδεσης από άλλους χρήστες, τα οποία συναντούσαμε έως τώρα στα εισερχόμενα μηνύματα. Στη συνέχεια, σε μορφή καρτών, ακολουθούν οι προτάσεις του LinkedIn για σύνδεση του χρήστη με άλλους χρήστες τους οποίους πιθανόν να γνωρίζει.

Κάθε κάρτα προτεινόμενου χρήστη διαθέτει μία μεγαλύτερη -σε σχέση με πριν- φωτογραφία του χρήστη και ένα εικονίδιο στο κάτω δεξί μέρος αυτής, με πληροφορίες όπως τους κοινούς χρήστες και το λόγο για τον οποίο προτείνεται ο συγκεκριμένος χρήστης (π.χ. λόγω του ότι υπήρχε στις επαφές του χρήστη στο email του).

Από τα προηγούμενα, προκύπτει πως η νέα σελίδα κάνει ευκολότερη και γρηγορότερη τη δημιουργία αιτήσεων σύνδεσης με άλλους χρήστες, με χρήση των καρτών. Τέλος, οι αλλαγές έχουν ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζονται για όσους χρησιμοποιούν το επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο στα Αγγλικά.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑