Το Hangouts app για iOS απέκτησε νέα εμφάνιση, stickers και βίντεο μηνύματα

Ημ/νία: 1 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η Google θέλει να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες υπηρεσίες άμεσων μηνυμάτων, όπως είναι π.χ. τα Facebook Messenger και WhatsApp, γι’αυτό και προχώρησε σε βελτιώσεις της εφαρμογής Hangouts για το iOS.

google plus hangouts for ios

Όσοι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για τις συνομιλίες σας, αμέσως θα διακρίνετε τη νέα εμφάνιση της εφαρμογής. Επίσης, θα διακρίνετε κάποιες νέες λειτουργίες, όπως είναι η αποστολή βίντεο μηνυμάτων διάρκειας 10 δευτερολέπτων, καθώς και ο διαμοιρασμός της τοποθεσίας του χρήστη με χρήση των Google χαρτών. Μία ακόμα σημαντική προσθήκη είναι τα κινούμενα stickers (βλ. εικόνα παρακάτω), τα οποία συναντούμε και στο Facebook Messenger, μονάχα που στην περίπτωση του Hangouts είναι πιο γενικά στο θέμα.

google plus hangouts for ios stickers

Τέλος, η νέα έκδοση της εφαρμογής Hangouts προσαρμόζεται πλήρως στις iPad συσκευές και αξιοποιεί το μεγάλο μέγεθος της οθόνης τους, τόσο στις απλές συνομιλίες, όσο και στις βίντεο κλήσεις.

Πηγές: Google Plus post, Google Plus Daily

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑