Η πρακτική άσκηση στο Twitter αμείβεται με 4.912 ευρώ/μήνα!

Ημ/νία: 1 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αρκετές από τις αιτήσεις για πρακτική άσκηση των Ελλήνων φοιτητών, γίνονται σε εταιρίες οι οποίες δεν τους αμείβουν. Κάποιες, βέβαια, τους αμείβουν με ανώτατο μισθό γύρω στα 525 ευρώ. Γνωρίζετε ποιες εταιρίες θα ήταν οι ιδανικές, από άποψη χρημάτων, για τους φοιτητές πρακτικής άσκησης; Οι Social Media εταιρίες.

twitter at work

Έρευνα της Glassdoor συμπεριέλαβε συνολικά 25 εταιρίες στη λίστα με τις εταιρίες οι οποίες πληρώνουν περισσότερο τους εργαζόμενους πρακτικής άσκησης το 2014. Η λίστα περιλαμβάνει 21 εταιρίες του χώρου της τεχνολογίας, με τις Social Media εταιρίες να βρίσκονται σε υψηλές θέσεις και να πληρώνουν πολύ καλά!

Στη θέση νούμερο 3 της λίστας, συναντούμε το Twitter, με μισθό κατά μέσο όρο τα 4.912 ευρώ/μήνα. Στη συνέχεια, στην 4η θέση ακολουθεί το LinkedIn με μισθό κατά μέσο όρο τα 4.506 ευρώ/μήνα και στην 5η θέση το Facebook, με μισθό κατά μέσο όρο τα 4.494 ευρώ/μήνα. Τέλος, η Google βρίσκεται στην 9η θέση, με μισθό κατά μέσο όρο τα 4.318 ευρώ/μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Twitter | Βραβεύτηκε ως το 2ο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον του 2014

Ακολουθεί η πλήρης λίστα με όλες τις εταιρίες.

25-Highest-Paying-Companies-for-Interns

Πηγή: AllTwitter

Ετικέτες: , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑