Το Facebook εξαγοράζει την Parse προς όφελος των mobile προγραμματιστών

Ημ/νία: 26 Απριλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Λίγες μέρες μετά την εξαγορά της Spaceport από το Facebook, ο Mark Zuckerberg και η ομάδα του εξαγοράζουν την Parse ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τα εργαλεία για mobile εφαρμογές.

facebook acquires parse

Η Parse πρόκειται για μία εταιρία η οποία προσφέρει μία πλατφόρμα στο σύννεφο (cloud) με εργαλεία για να μπορούν οι διάφοροι προγραμματιστές να σχεδιάζουν εύκολα τις mobile – και όχι μόνο – εφαρμογές τους. Το Facebook με την εξαγορά αυτή θέλει να δώσει έναυσμα στους προγραμματιστές ώστε να δημιουργήσουν περισσότερες εφαρμογές, αφού η συνεργασία με την Parse θα διευκολύνει τη ζωή τους όσον αφορά τον προγραμματισμό, γλιτώνοντας τους χρήμα και χρόνο.

Περισσότερες λεπτομέρειες της εξαγοράς δεν έχουν γίνει γνωστές, όπως για παράδειγμα το χρηματικό ποσό, όμως έχει τονιστεί πως τα συμβόλαια των χρηστών της Parse θα συνεχίσουν κανονικά, όπως και οι υπηρεσίες της εταιρίας.

Πηγή: Facebook Developer Blog

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑