Ένα πρωτοφανές case study για την KnowCrunch σε συνεργασία με το digital agency DarkPony

Ημ/νία: 22 Φεβρουαρίου 2021 | by SMLifeGR

0

Η DarkPony παρέδωσε για λογαριασμό της KnowCrunch μία στρατηγικά σχεδιασµένη καµπάνια που απέφερε το αστρονοµικό ROAS +5000%! H ενέργεια παρουσιάστηκε στο συνέδριο All Things Facebook & Instagram 2021, αποτελώντας σηµείο συζήτησης σε όλη την κοινότητα του Performance Marketing στην Ελλάδα.

Έχοντας ως δεδοµένο πως η KnowCrunch δεν ακολουθεί περιστασιακές εκπτωτικές ενέργειες, σεβόµενη τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει, και έχοντας πολύτιµο feedback από το κοινό, το brand αποφάσισε να συµµετάσχει για 1η φορά στην ιστορία του στην Black Friday µε µία πραγµατική προσφορά -50%. Η Darkpony ανέλαβε να επεκτείνει τις ήδη τρέχουσες Performance Marketing Campaigns µε µία νέα, απλή αλλά αποτελεσµατική, Black Friday Campaign.

Τα βήµατα που ακολούθησε ήταν τα εξής:

  1. Traffic Campaign – Landing Page Views:

H καµπάνια ξεκίνησε το πρώτο δεκαήµερο του Νοεµβρίου µε στόχο την µεταφορά του δηµογραφικά στοχευµένου κοινού προς το Landing Page και διήρκησε µέχρι την Παρασκευή 23 Νοεµβρίου (Black Friday). Το κόστος αυτής ήταν 1500€ .

  1. Remarketing Campaign

H καµπάνια όπως και η προσφορά ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε µέσα σε λίγες µόνο ώρες ανήµερα της Black Friday. Στόχος ήταν η επαναστόχευση του ήδη στοχευµένου κοινού το οποίο είχε επισκεφτεί το website της KnowCrunch, επικοινωνώντας ένα Scarcity Marketing µήνυµα. Το κόστος αυτής της φάσης ήταν µόλις 150€. Η πραγµατικά ουσιαστική προσφορά του -50% σε συνδυασµό µε την εξαιρετική στόχευση του digital agency οδήγησε σε 147 πωλήσεις του προσφερόµενου online σεµιναρίου, συνολικής αξίας 85.300€.

Το ROAS για την συγκεκριµένη ενέργεια αγγίζει το ιλιγγιώδες νούµερο του 5151%.

Ασφαλώς πίσω από την επιτυχηµένη οµολογουµένως ενέργεια υπάρχει ένα βραβευµένο εκπαιδευτικό πρόγραµµα (ένα πραγµατικό ποιοτικό προϊόν), µία σταθερή στρατηγική µάρκετινγκ η οποία παρουσιάζει συνέπεια και σέβεται την υπηρεσία που προσφέρει καθώς και τους χρήστες του, αλλά και µία ουσιαστική προσφορά της τάξεως του -50% το οποίο πραγµατικά αποτελεί Black Friday Offer.

Η DarkPony παρέχει ουσιαστικές 360° Digital Marketing υπηρεσίες.

Η KnowCrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου courses, certificates & diplomas. Εξειδικεύεται στο business & entrepreneurship, marketing & digital marketing.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑