Η MainSys λανσάρει το νέο e-shop για τη Rachel Hellas

Ημ/νία: 26 Μαΐου 2021 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

H MainSys ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος για το κορυφαίο ελληνικό brand. H Rachel Hellas έχει καταφέρει να καταξιωθεί στην παραγωγή και εμπορία εσωρούχων και ειδών ρουχισμού homewear και beachwear εδώ και 4 δεκαετίες σχεδιάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας και πετυχαίνοντας κορυφαίες συνεργασίες όπως ο σχεδιαστής Μάκης Τσέλιος και τα brands Disney, MGM (Pink Panther) και Forever Friends. Στην Ελλάδα τα προϊόντα Rachel διακινούνται σε περισσότερα από 350 σημεία πώλησης, ενώ εξάγονται στην Κύπρο, στον Λίβανο, στο Βέλγιο και στην Αυστρία.

Η ομάδα της MainSys δημιούργησε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, στο οποίο το κοινό θα μπορεί να βρει όλα τα αγαπημένα προϊόντα του. Οι υπεύθυνοι του e-commerce project αναφέρουν:

«Σκεφτήκαμε ότι η αίσθηση πολυτέλειας, άνεσης και κομψότητας που χαρίζουν τα προϊόντα της Rachel Hellas, πρέπει να καθρεφτίζονται στο design και στο user experience της ιστοσελίδας. Σχεδιάσαμε, λοιπόν, ένα εύχρηστο e-shop δομημένο γύρω από τον πελάτη, προσφέροντάς του μια εύκολη και άκρως ευχάριστη εμπειρία online αγορών».

Άλλο ένα επιτυχημένο έργο υλοποιήθηκε από τη ΜainSys, μια ελληνική εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία και καταρτισμένο προσωπικό που ειδικεύεται στην ανάπτυξη σύνθετων και απαιτητικών πληροφοριακών συστημάτων. Εδώ και 16 χρόνια έχει ολοκληρώσει πολλά projects στο χώρο της πληροφορικής ξεχωρίζοντας λόγω της προσήλωσης στην υψηλή ποιότητα, την αγάπη για τις νέες τεχνολογίες και την ανάπτυξη πελατοκεντρικής κουλτούρας. Με συνεχή έρευνα στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και στο Internet of Things (IoT) δημιουργεί νέα προϊόντα και εξελίσσει τα υπάρχοντα παρέχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους συνεργάτες της.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑