Στρατηγική συνεργασία μεταξύ ΣΕΔΕ & Knowcrunch

Ημ/νία: 27 Φεβρουαρίου 2024 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Ο Σύνδεσμος Εταιριών Διαδικτύου Ελλάδας, o συνδετικός ιστός για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και η Knowcrunch ένας διεθνής φορέας εκπαίδευσης στο digital marketing ανακοινώνουν μία στρατηγική συνεργασία στην οποία όλα τα μέλη του Συνδέσμου θα μπορούν να εκπαιδευτούν μέσω των e-learning digital marketing courses που παρέχει η Knowcrunch με προνομιακές τιμές.

Ποιος είναι ο Σ.Ε.Δ.Ε.;

Ο Σ.Ε.Δ.Ε. είναι ο συνδετικός ιστός για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις που φιλοδοξούν να γίνουν ανταγωνιστικότερες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στόχος του Σ.Ε.Δ.Ε. είναι η υποστήριξη των μελών του για την βελτίωση των παρεχόμενων διαδικτυακών υπηρεσιών, μέσα από τις στοχευμένες θεσμικές παρεμβάσεις, την εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία. Ο Σπύρος Ανδριόπουλους, Πρόεδρος του Σ.Ε.Δ.Ε., δήλωσε «Είναι επιτακτική ανάγκη για τον κλάδο μας αλλά και κατά συνέπεια για την online ανάπτυξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται και στο internet, να υπάρξουν άμεσα πολλά και καταρτισμένα στελέχη στο digital marketing. Μέσα από αυτή την συνεργασία προσβλέπουμε στην κάλυψη αυτών των αναγκών και μάλιστα από μια κορυφαία στον χώρο της εταιρία, όπως είναι η Knowcrunch!»

Ποια είναι η Knowcrunch;

Η Knowcrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου in-class, e-learning & corporate training courses με έμφαση σε θέματα business, marketing & digital marketing. Ο Τόλης Αϊβαλής, CEO της Knowcrunch, δήλωσε «Είναι μεγάλη μας τιμή που ο Σύνδεσμος Εταιριών Διαδικτύου Ελλάδος επέλεξε την Knowcrunch ως συνεργάτη για την παροχή εκπαίδευσής των μελών του.»

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑