LinkedIn: αλλαγές στην εμφάνιση και στις λειτουργίες των μηνυμάτων του

Ημ/νία: 3 Σεπτεμβρίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Σημαντικές αλλαγές φέρνει το LinkedIn για τα άμεσα μηνύματά του. Νέα εμφάνιση, ιδιαίτερα μοντέρνα και διευκολύνσεις στην χρήση, είναι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, το κοινωνικό δίκτυο έδωσε ένα cleaner interface στα DMs καθώς και μια προσέγγιση chat – style ενώ διευκολύνει και την μετάβαση από μήνυμα σε μήνυμα. Ακόμη, προκειμένου να διευκολύνει την μετάβαση από μήνυμα σε μήνυμα, η οργάνωση των DMs  θα γίνεται με βάση τα άτομα που συνομιλείτε περισσότερο, ώστε η αναζήτηση να γίνεται ευκολότερη. Στις βελτιώσεις συγκαταλέγονται και αυτές των ειδοποιήσεων (push notifications) αλλά και αυτών που λαμβάνετε ως emails.

wonton_post_desktop-product

Το LinkedIn όμως, πρόσθεσε και άλλες λειτουργίες. Πλέον, κατά την δημιουργία άμεσου μηνύματος, μπορεί ο χρήστης να επισυνάψει φωτογραφία ή αρχείο κειμένου (document), ενώ παράλληλα του δίνεται και η δυνατότητα χρήσης GIF, sticker έως και emoji.

wonton_post_mobile

Η συλλογή feedback από τους χρήστες του, όπως αναφέρει το LinkedIn, ήταν ένας από τους λόγους για το update το οποίο, επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη τόσο για την έκδοση του desktop όσο και για τις αντίστοιχες εφαρμογές iOS και Android, θα χρειαστεί να περιμένετε λιγάκι…

Πηγή: Official LinkedIn Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑