Το YouTube καθοδηγεί τους μουσικούς καλλιτέχνες του

Ημ/νία: 16 Μαρτίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του YouTube ανακοίνωσε τη νέα σελίδα YouTube for Artists, μέσω της οποίας αναμένεται να βοηθήσει όλους τους μουσικούς καλλιτέχνες να βρουν τους τρόπους για να αξιοποιήσουν το δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης προς όφελος τους, βγαίνοντας και οι δύο πλευρές κερδισμένες.

YouTube for Artists

Η ομάδα του YouTube εξηγεί τα βασικά εργαλεία και τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών του που ενδιαφέρουν τους μουσικούς καλλιτέχνες, τους δείχνει τρόπους για να αλληλεπιδράσουν με τους fans τους και τους παροτρύνει να χτίσουν την καριέρα τους ξεκινώντας από αυτό.

Η πιο δυνατή λειτουργία της νέας σελίδας, η οποία όμως ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει, είναι τα Music Insights. Εκεί, οι καλλιτέχνες θα βλέπουν στατιστικά όπως από ποιες πόλεις προέρχονται οι fans τους, καθώς και τις συνολικές προβολές των τραγουδιών τους, χωρισμένες σε αυτές των επίσημων τραγουδιών τους και τραγουδιών που έχουν ανέβει από άλλους χρήστες και έχουν αναγνωριστεί πως πρόκειται για δική τους δουλειά.

Τέλος, η νέα σελίδα εξηγεί επίσης τη χρήση των YouTube Cards για τους μουσικούς καλλιτέχνες, μιας νέας λειτουργίας η οποία αναμένεται να αντικαταστήσει το σχολιασμό μέσα στα βίντεο.

Πηγή: YT Creator Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑