Stickers σε φωτογραφίες επιτρέπει το Facebook για Android και iOS!

Ημ/νία: 20 Φεβρουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Από τότε που εμφανίστηκαν τα Facebook stickers στις προσωπικές συνομιλίες, αμέσως αγαπήθηκαν από τους χρήστες του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου. Με τη συλλογή συνεχώς να μεγαλώνει και τα stickers να εμφανίζονται στα σχόλια των δημοσιεύσεων και στις φωτογραφίες των χρηστών μέσω της εφαρμογής Stickered, ήταν θέμα χρόνου να επεκταθεί περαιτέρω η χρήση τους.

facebook photo stickers

Με νέο update στις Android και iOS εκδόσεις της κύριας Facebook εφαρμογής, σύμφωνα με το Engadget, οι χρήστες μπορούν πλέον να εισάγουν stickers στις φωτογραφίες τις οποίες ανεβάζουν στις δημοσιεύσεις τους. Μετά την επιλογή μιας φωτογραφίας και προτού γίνει η δημοσίευση της, ένα εικονίδιο στο κάτω μέρος της φωτογραφίας επιτρέπει την εισαγωγή stickers σε αυτή. Κάθε sticker μπορεί να μεγεθυνθεί ή σμικρυνθεί, να περιστραφεί και φυσικά να μετακινηθεί εκεί που ο χρήστης επιθυμεί.

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑