Τα Facebook stickers εισέρχονται τώρα στις φωτογραφίες σας!

Ημ/νία: 20 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Facebook φαίνεται πως εμπνεύστηκε από την πρώτη διαφήμιση του FB Messenger, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει τη νέα εφαρμογή Stickered for Messenger, η οποία συνεργάζεται με το Messenger app και τοποθετεί τα δημοφιλή stickers μέσα στις φωτογραφίες των χρηστών.

Facebook Stickered app

Το Stickered app είναι ήδη διαθέσιμο για το Android λειτουργικό, με το iOS να ακολουθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Η εφαρμογή είναι ανεξάρτητη και επιτρέπει στους χρήστες είτε να κάνουν λήψη νέας φωτογραφίας και να προσθέσουν κάποιο/α από τα εκατοντάδες stickers σε αυτή, είτε να χρησιμοποιήσουν μια παλιά φωτογραφία από τη μνήμη της συσκευής και να προσθέσουν stickers.

Facebook Stickered

Παρέα με τα stickers οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν και κείμενο στις φωτογραφίες, με την όλη διαδικασία να είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη μέσω σύρσιμου των αντικειμένων στην οθόνη με το ένα δάχτυλο, καθώς επίσης και μέσω μεγέθυνσης, σμίκρυνσης και περιστροφής με χρήση δύο δαχτύλων. Σε περίπτωση διαγραφής ενός αντικειμένου από την φωτογραφία, μπορείτε να το επιλέξετε και να πατήσετε το εικονίδιο του κάδου.

Facebook Stickered

Τέλος, η εφαρμογή μπορεί και κοινοποιεί τις φωτογραφίες στο Messenger app μέσω του κεντρικού εικονιδίου στο κάτω μέρος, δίνοντας επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες να αποθηκεύσουν στη μνήμη της συσκευής μια φωτογραφία με stickers για χρήση σε άλλες εφαρμογές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιο γρήγορο το Facebook Messenger, αλλάζει η κατάσταση ανάγνωσης των μηνυμάτων

Πηγή: FB Newsroom

Ετικέτες: , , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑