Οι πρώτες βίντεο διαφημίσεις έκαναν επίσημα εμφάνιση στο Instagram

Ημ/νία: 1 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Instagram είναι αρκετά προσεκτική με τις διαφημίσεις τις οποίες επιλέγει να προβάλει στους χρήστες της δημοφιλούς social εφαρμογής, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τις δοκιμές των βίντεο διαφημίσεων εδώ και περίπου έξι μήνες.

Instagram first video ads

Σύμφωνα με το Adweek, οι πρώτες βίντεο διαφημίσεις έκαναν επίσημα εμφάνιση και προέρχονται από τις εταιρίες Disney, Activision, Lancome, Banana Republic και CW. Στην Ελλάδα ακόμη δε βλέπουμε διαφημίσεις στην αρχική σελίδα του Instagram, καθώς η ομάδα του Instagram προς το παρόν παρέχει διαφημιστικές λύσεις σε Η.Π.Α. και κάποιες ακόμη χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς και η Αυστραλία.

Οι βίντεο διαφημίσεις είναι διάρκειας έως και 15 δευτερολέπτων, ξεκινούν με αυτόματη αναπαραγωγή και η ομάδα του Instagram τις περνά από αυστηρό έλεγχο για να επιβεβαιώσει πως διαθέτουν φρέσκο περιεχόμενο, ταιριάζουν στην εφαρμογή και πως δεν πρόκειται απλά για διαφημίσεις οι οποίες έχουν παίξει σε τηλεόραση ή άλλα μέσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Carousel, ο νέος τύπος διαφημίσεων του Instagram με σύνδεσμο!

Ακολουθούν τέσσερις από τις πρώτες βίντεο διαφημίσεις στο Instagram.

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑