Σύντομα οι πρώτες Instagram διαφημίσεις εκτός ΗΠΑ

Ημ/νία: 10 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πέρασε πάνω από μισός χρόνος από την πρώτη διαφήμιση του Instagram η οποία προβλήθηκε εντός των ΗΠΑ. Έκτοτε, ακολούθησαν περισσότερες διαφημίσεις και η γκρίνια των χρηστών μειώθηκε σε κανονικά πλαίσια.

instagram ad

Η ομάδα του δημοφιλούς Κοινωνικού Δικτύου εικόνων και βίντεο προσέχει πάρα πολύ με τις διαφημίσεις, γι’αυτό και προχωρά με αργούς ρυθμούς και έχοντας αυστηρούς κανόνες στο περιεχόμενο το οποίο επιλέγεται ως διαφήμιση.

Μέσα στους επόμενους μήνες οι Instagram διαφημίσεις αναμένεται να ταξιδέψουν εκτός των ΗΠΑ και συγκεκριμένα σε Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά και Αυστραλία.

Οι διαφημιστές οι οποίοι συνεργάζονται με το Instagram ακολουθούν μια σειρά από αυστηρούς κανόνες σχετικά με τις διαφημιζόμενες εικόνες τους. Για παράδειγμα, σύμφωνα με το The Guardian, απαγορεύεται η χρήση κειμένου και βαριάς επεξεργασίας (μέσω φίλτρων και άλλων επιλογών), και επίσης οι διαφημίσεις πρέπει να απεικονίζουν στιγμές και όχι μονάχα τα προϊόντα μιας εταιρίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάθε αν μια Instagram φωτογραφία περιέχει φίλτρο ή όχι

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑