Carousel, ο νέος τύπος διαφημίσεων του Instagram με σύνδεσμο!

Ημ/νία: 5 Μαρτίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Instagram ασχολείται αρκετά με τις διαφημίσεις τον τελευταίο καιρό, αφού λίγους μήνες πριν είδαμε τις βίντεο διαφημίσεις να κάνουν την εμφάνιση τους στους χρήστες, και σήμερα ένα νέο τύπο διαφημίσεων ονόματι «Carousel Ads» να ανακοινώνεται.

Instagram Carousel Ads

Οι Carousel διαφημίσεις, όπως προδίδει και το όνομα τους, περιέχουν τέσσερις φωτογραφίες τους διαφημιστές, με τους χρήστες να τις εναλλάσσουν σέρνοντας την οθόνη προς τα αριστερά. Μάλιστα, για πρώτη φορά, η ομάδα του Instagram έχει τοποθετήσει σύνδεσμο ο οποίος εμφανίζεται στην τέταρτη φωτογραφία και οδηγεί σε site εκτός της εφαρμογής. Η λογική έως τώρα ήθελε τους χρήστες μονάχα να προβάλλουν διαφημίσεις και να μην οδηγούνται εκτός εφαρμογής, κάτι το οποίο αλλάζει.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες οι χρήστες αναμένεται να δουν τέτοιου είδους διαφημίσεις, των οποίων το τελικό format ακόμη δεν έχει αποφασιστεί, με την ομάδα του Instagram να κάνει δοκιμές γι’αυτό. Τέλος, ο αριθμός των επιχειρήσεων που θα χρησιμοποιήσουν τις Carousel διαφημίσεις είναι προς το παρόν περιορισμένος.

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑