Πώς η πρώτη διαφήμιση στο Snapchat φρίκαρε τους χρήστες!

Ημ/νία: 20 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Είχαμε ακούσει πριν λίγες μέρες δια στόματος Evan Spiegel πως οι πρώτες διαφημίσεις θα κάνουν σύντομα την εμφάνιση τους στο Snapchat. Πράγματι, αυτό το Σαββατοκύριακο η πρώτη διαφήμιση στο Snapchat εμφανίστηκε στους Αμερικανούς χρήστες και η αλήθεια είναι πως… φρίκαρε πολλούς από αυτούς!

Snapchat first ad

Ένα trailer διάρκειας 20 δευτερολέπτων της ταινίας τρόμου Ouija εμφανίστηκε στην οθόνη με τις πρόσφατες ενημερώσεις του Snapchat, η οποία μάλιστα είχε την ένδειξη «Sponsored» λόγω του γεγονότος πως πρόκειται για διαφήμιση επί πληρωμή. Οι χρήστες δεν ήταν υποχρεωμένοι να δουν τη διαφήμιση, αντίθετα όποιος ήθελε μπορούσε να την προβάλει κρατώντας παρατεταμένα το δάχτυλο στην οθόνη όπως κάθε άλλο snap.

Η ομάδα του Snapchat αποφάσισε να προβάλει native διαφήμιση, δηλαδή διαφήμιση η οποία δεν ξεχωρίζει στο μάτι όπως ένα banner για παράδειγμα, αντίθετα εμφανίζεται σαν να ανήκει στην εφαρμογή, όπως και τα snaps των χρηστών ή της λειτουργίας Our Story.

Πολλοί χρήστες από τους οποίους πάτησαν και παρακολούθησαν το trailer της ταινίας τρόμου φρίκαραν και στράφηκαν στα υπόλοιπα Social Media για να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους.

Πηγή: BuzzFeed

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑