Το Snapchat ενεργοποιεί τη λειτουργία «Our Story» των events σε όλους!

Ημ/νία: 1 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Snapchat κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού μία νέα λειτουργία με ονομασία «Our Story», με την οποία οι χρήστες μπορούν να ξεφεύγουν από το ιδιωτικό περιεχόμενο προς φίλους τους και να συνεισφέρουν σε δημόσιο περιεχόμενο γύρω από ένα event.

snapchat our story

Η λειτουργία αυτή δοκιμάστηκε σε συγκεκριμένα events, όπως τα EDC, Rio, Outside Lands και Lollapalooza, στα οποία οι Snapchat χρήστες ανταποκρίθηκαν στέλνοντας πάνω από 350 ώρες snaps. Παρατηρώντας την θετική αυτή ανταπόκριση, η ομάδα του Snapchat κυκλοφορεί τη λειτουργία «Our Story» σε όλους τους χρήστες, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Εκτός, λοιπόν, από τα snaps των φίλων τους, οι χρήστες θα βλέπουν επίσης στην εφαρμογή ιστορίες από events στις οποίες έχουν συνεισφέρει υλικό άλλοι χρήστες, χωρίς να γνωρίζουμε τα κριτήρια με τα οποία θα επιλέγεται ένα συγκεκριμένο event για ένα συγκεκριμένο χρήστη.

Πηγή: Snapchat Blog

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑