Μέσω το Our Campus Story το Snapchat εισέρχεται στα Πανεπιστήμια!

Ημ/νία: 18 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Snapchat δε χρησιμοποιείται μονάχα για ιδιωτική αποστολή φωτογραφιών και βίντεο, αλλά περιέχει και δημόσιο περιεχόμενο μέσω της λειτουργίας «Our Story». Η λειτουργία αυτή συγκεντρώνει snaps τα οποία στέλνουν οι χρήστες γύρω από διάφορα events, όπως συναυλίες, φεστιβάλ κλπ.

Snapchat Our Campus Story

Η ομάδα του Snapchat εμπνευσμένη από τη λειτουργία «Our Story» κυκλοφόρησε τη νέα λειτουργία «Our Campus Story», με την οποία εισέρχεται στα Πανεπιστήμια. Ξεκινώντας από τα Penn State, UCLA, USC και UT, στην Αμερική, η νέα λειτουργία αναμένεται μελλοντικά να κάνει εμφάνιση σε περισσότερα Πανεπιστήμια, καταγράφοντας τη φοιτητική ζωή.

Όπως συνηθίζεται, η νέα λειτουργία «Our Campus Story» αξιοποιεί την τοποθεσία του χρήστη και επιτρέπει τη δημοσίευση και προβολή snaps μονάχα σε όσους βρίσκονται μέσα ή κοντά σε ένα υποστηριζόμενο Πανεπιστήμιο.

Πηγή: Snapchat Blog

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑