Πώς να δείτε τα απεσταλμένα Facebook αιτήματα φιλίας του προφίλ σας

Ημ/νία: 13 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στο Facebook τα αιτήματα φιλίας πάνε κι έρχονται, καθώς λίγοι είναι εκείνοι οι χρήστες οι οποίοι προτιμούν να δέχονται αιτήματα φιλίας μονάχα από φίλους φίλων. Όλοι οι υπόλοιποι δέχονται προσκλήσεις για φιλία από οποιονδήποτε.

facebook friend request

Όσον αφορά τα αιτήματα φιλίας τα οποία δεχόμαστε, ειδοποιούμαστε για κάθε ένα από αυτά και το Facebook μας δίνει τη δυνατότητα είτε να απαντήσουμε θετικά, είτε να μην πάρουμε την απόφαση εκείνη τη χρονική στιγμή και να το αφήσουμε να «αιωρείται». Πόσοι, άραγε, είναι εκείνοι οι χρήστες οι οποίοι δεν απάντησαν ποτέ στο αίτημα φιλίας το οποίο τους στείλαμε;

Η επιλογή είναι κάπως κρυμμένη, γι’αυτό σας δίνουμε τον σύνδεσμο για να δείτε τη σελίδα με όλα τα απεσταλμένα αιτήματα φιλίας του προφίλ σας τα οποία ακόμη «αιωρούνται». Αυτό που μπορείτε να κάνετε στη συνέχεια, είναι να ακυρώσετε το αίτημα φιλίας εφόσον το επιθυμείτε.

Ετικέτες: , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑