Facebook: Πώς μπορώ να μη δέχομαι αιτήματα φιλίας από μη φίλους χρήστες;

Ημ/νία: 17 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook είχε κάποτε επιλογή ώστε οι χρήστες να μη μπορούν να δέχονται αιτήματα φιλίας από οποιονδήποτε άλλο χρήστη. Αυτή η επιλογή παρατηρήθηκε κάποια στιγμή πως εξαφανίστηκε από τη σελίδα των ρυθμίσεων απορρήτου. Σήμερα, παρατήρησα πως η επιλογή τελικά υπάρχει και είναι κάπως κρυμμένη, μακρυά από τη σελίδα των ρυθμίσεων απορρήτου.

Update: Η επιλογή υπάρχει κανονικά και στις ρυθμίσεις απορρήτου. (link)

Αν είστε χρήστης ο οποίος δε θέλει και πολλούς φίλους στο Facebook, ειδικά αν ενοχλείστε από αγνώστους, τότε έχετε την επιλογή να μη μπορούν να σας στέλνουν αιτήματα φιλίας άνθρωποι με τους οποίους δεν έχετε ούτε έναν κοινό φίλο. Πώς; Για δείτε παρακάτω.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε στο Facebook

Facebook who can send me friend requests

1. Από οποιοδήποτε σημείο του Facebook, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το λουκέτο στο πάνω μέρος της σελίδας.
2. Στη συνέχεια κλικ στο εικονίδιο με το βελάκι στην επιλογή «Ποιοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου;» (Who can contact me?).
3. Κλικ στην επιλογή «Όλοι» (Everyone).
4. Τέλος, κλικ στην επιλογή «Φίλοι φίλων» (Friends of friends).

Εφαρμόζοντας τις παραπάνω ρυθμίσεις, μονάχα χρήστες με έστω έναν κοινό φίλο με εσάς θα έχουν δικαίωμα να σας αποστέλλουν αίτημα φιλίας. Οποιοσδήποτε άλλος δε θα μπορεί να το κάνει.

Ετικέτες: , , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑