Νέο Amazon hashtag για προσθήκη προϊόντων στη Wish List μέσω Twitter

Ημ/νία: 25 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πριν από κάποιους μήνες, το Amazon είχε ανακοινώσει συνεργασία με το Twitter, η οποία επιτρέπει μέχρι και τώρα την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι αγορών του χρήστη μέσω ενός tweet, με χρήση του κατάλληλου hashtag. Αυτή τη φορά, στόχος του Amazon είναι η προσθήκη προϊόντων στη Wish List των χρηστών μέσω του Twitter.

twitter AmazonWishList hashtag

Η διαδικασία είναι απλή. Αρκεί ένας χρήστης να απαντήσει σε κάποιο tweet το οποίο περιέχει σύνδεσμο με κάποιο προϊόν στο Amazon και να εισάγει το hashtag #AmazonWishList στην απάντηση. Τότε, το προϊόν θα προστεθεί σε νέα Wish List με ονομασία «#AmazonWishList» και ο χρήστης θα λάβει επίσης ένα tweet από το λογαριασμό @MyAmazon σχετικά με το αίτημα του.

twitter amazon wish list hashtag

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει το tweet απάντηση με το hashtag, είναι ο χρήστης να έχει συνδέσει τον Twitter λογαριασμό του με τον Amazon λογαριασμό του μέσω της σελίδας amazon.com/social.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Twitter έχει ξεκινήσει δοκιμές σχετικά με τη νέα επιλογή «Buy out», η οποία θα επιτρέπει μελλοντικά στους χρήστες να αγοράζουν προϊόντα απευθείας μέσω των tweets.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑