Θέλετε αλλά δε μπορείτε να απορρίψετε ένα Facebook αίτημα φιλίας; Έχουμε τη λύση!

Ημ/νία: 13 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Εάν είστε από εκείνους τους χρήστες οι οποίοι δεν έχουν ρυθμίσει τον Facebook λογαριασμό τους ώστε να δέχονται αιτήματα φιλίας μονάχα από φίλους φίλων, τότε θα δέχεστε μπόλικα αιτήματα φιλίας. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε είτε να απαντήσετε αρνητικά σε ένα αίτημα φιλίας από κάποιον άγνωστο, είτε να το αφήσετε αναπάντητο, είτε να το αποδεχτείτε εφόσον γνωρίζετε τον αποστολέα του.

Υπάρχουν κι εκείνες οι φορές που λαμβάνετε αιτήματα φιλίας από ανθρώπους με τους οποίους ίσως απλά να λέτε ένα «γεια» στη σχολή ή να είναι γείτονες σας ή οτιδήποτε άλλο, δηλαδή ανθρώπους τους οποίους έχετε γνωρίσει offline και δε μπορείτε εύκολα να απορρίψετε ένα αίτημα φιλίας, γιατί ίσως έτσι χαλάσετε τις όποιες σχέσεις σας. Δε θέλετε να τους δώσετε πρόσβαση στα προσωπικά status updates σας ή στις φωτογραφίες και στα βίντεο σας, και δεν ξέρετε εν τέλει τι να κάνετε. Σας έχουμε τη λύση!

facebook lista periorismenoi

Το πρώτο βήμα είναι να αποδεχτείτε τέτοιου είδους αιτήματα φιλίας. Το δεύτερο βήμα είναι να επισκεφθείτε το προφίλ του χρήστη τον οποίον μόλις αποδεχτήκατε ως φίλο, να αφήσετε το ποντίκι πάνω στην επιλογή «Φίλοι» μέσα στη φωτογραφία εξώφυλλο, να επιλέξετε «Προσθήκη σε άλλη λίστα…» και τέλος την επιλογή «Περιορισμένοι».

Προσθέτοντας έναν χρήστη στη λίστα Περιορισμένοι, σημαίνει πως ο συγκεκριμένος χρήστης παύει να ενημερώνεται για το ιδιωτικό σας περιεχόμενο (δημοσιεύσεις, φωτογραφίες, βίντεο κλπ) και ενημερώνεται μονάχα για το δημόσιο περιεχόμενο σας ή για το περιεχόμενο στο οποίο τον έχετε προσθέσει με ετικέτα. Αυτό ισχύει τόσο για τις δημοσιεύσεις σας μέσω της αρχικής του σελίδας, όσο και για τις δημοσιεύσεις σας μέσω της σελίδας προφίλ σας. Είναι, δηλαδή, σαν ο χρήστης να σας ακολουθεί.

Φερθείτε, λοιπόν, έξυπνα και αποδεχτείτε αιτήματα φιλίας τα οποία δε μπορείτε να αποφύγετε, μετατρέποντας τα στη συνέχεια σε followers και όχι πραγματικούς Facebook φίλους.

Ετικέτες: , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑