Η Google εξαγοράζει την εταιρία Polar για χάρη του Google+

Ημ/νία: 12 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η Google προχωρά σε εξαγορά της εταιρίας δημοσκοπήσεων Polar, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν εύκολα να δημιουργούν δημοσκοπήσεις για οποιοδήποτε θέμα και να μαζεύουν ψήφους. Λεπτομέρειες σχετικά με το ακριβές ποσό της εξαγοράς δεν έχουν γίνει δημοσίως γνωστές, όμως γνωρίζουμε πως ο συνιδρυτής της Polar, Luke Wreblowski, και η υπόλοιπη ταλαντούχα ομάδα, θα εργάζονται πλέον στο Google+.

google acquires polar

Ίσως μελλοντικά να δούμε δημοσκοπήσεις εντός του Google+, αν και πιο πιθανόν είναι ο Luke Wreblowski και η υπόλοιπη ομάδα να εργαστούν πάνω στην εμφάνιση του Κοινωνικού Δικτύου, απλουστεύοντας τις λειτουργίες του, και δίνοντας μεγάλη έμφαση στις κινητές συσκευές.

Update [09/10/14]: Οι Google+ χρήστες και σελίδες απέκτησαν λειτουργία δημοσκοπήσεων!

Για όσους χρησιμοποιούν την υπηρεσία Polar, θα πρέπει να γνωρίζουν πως η υπηρεσία θα πάψει να λειτουργεί μετά το τέλος του 2014, με τους χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εξαγωγή όλων των δεδομένων των οποίων έχουν συλλέξει έως τότε μέσω των δημοσκοπήσεων τους.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑