Τα #IceBucketChallenge Youtube βίντεο φτάνουν το 1 δισ. views!

Ημ/νία: 9 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του YouTube έκρινε πως ήρθε η ώρα για μία πρώτη ανασκόπηση της πορείας του trend που ονομάζεται Ice Bucket Challenge. Θα γνωρίζετε σε τι αναφέρομαι, σίγουρα θα έχετε δει έστω και ένα βίντεο με ανθρώπους να ρίχνουν επάνω τους κουβάδες με παγάκια και νερό.

ice bucket challenge

Όλα γίνονται για καλό σκοπό, έτσι ώστε να γίνουν φιλανθρωπίες προς τον οργανισμό ALS για τη νόσο νόσο Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση. Μέχρι στιγμής, με επίσημη ανακοίνωση στις 7 Σεπτεμβρίου, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί φιλανθρωπίες αξίας πάνω από 110 εκατ. δολαρίων!

youtube ice bucket challenge videos

Αν δεν ήταν το YouTube, το προηγούμενο ποσό σίγουρα δε θα ήταν τόσο μεγάλο, καθώς τα #IceBucketChallenge βίντεο από όλο τον κόσμο έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν πάνω από 1 δισ. προβολές! Στην αρχή, όπως μπορείτε να δείτε και από την παραπάνω εικόνα, η πλειοψηφία των βίντεο προερχόταν από την Αμερική, ενώ μετά από δύο εβδομάδες υπερίσχυσαν τα βίντεο εκτός Αμερικής.

Για να καταλάβετε πόσο μεγάλο θεωρείται το trend Ice Bucket Challenge, το οποίο ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη, μέσα σε ένα μόλις μήνα έχει τα διπλάσια βίντεο και τα τριπλάσια views σε σχέση με το Harlem Shake!

Ακολουθεί playlist με τα δημοφιλέστερα Ice Bucket Challenge βίντεο, τα περισσότερα από τα οποία φυσικά προέρχονται από διάσημους celebrities.

Πηγή: YouTube Trends

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑