Το Gangnam Style ξεπέρασε τα 2 δισ. views και συνεχίζει ακάθεκτο!

Ημ/νία: 2 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ποιος θα το περίμενε πως εκείνο τον Ιούλιο του 2012, το βίντεο με ονομασία Gangnam Style θα κατάφερνε μέσα σε μόλις 3 μήνες να ξεπεράσει την πρωτιά του Justin Bieber με το Baby στο YouTube, και σχεδόν μετά από δύο χρόνια να γίνει το πρώτο βίντεο που σπάει το φράγμα των 2 δισ. views.

youtube gangnam style 2 billion views

Μπορεί η μόδα να έφερε κατά καιρούς διάφορα trends, όπως το Harlem Shake, όμως οι χρήστες του YouTube δεν ξέχασαν τον PSY και το αγαπημένο Gangnam Style. Η μεγάλη επιτυχία του PSY έδωσε τεράστια ώθηση στην Κορεάτικη Pop μουσική σε όλο τον κόσμο, αφού τα 700 εκατ. views των αντίστοιχων βίντεο το 2010, εκτοξεύτηκαν σε 5,5 δισ. views το 2013. Μόνος του ο PSY έχει καταφέρει να φτάσει τα 3,7 δισ. views σε όλα τα βίντεο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το YouTube αποκάλυψε τι ετοιμάζει μέσα στους επόμενους μήνες!

Τέλος, δεν ξεχνάμε επίσης άλλο ένα ρεκόρ του PSY, αυτή τη φορά με το βίντεο Gentleman, το οποίο κατάφερε μέσα σε μόλις μία μέρα να συγκεντρώσει 38.409.306 views.

Πηγή: YouTube Trends

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑