Το Facebook Mentions θέλει να βάλει τους διάσημους χρήστες στο παιχνίδι

Ημ/νία: 18 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook προχώρησε σε κυκλοφορία της τρίτης ανεξάρτητης εφαρμογής του τους τελευταίους μήνες. Μετά τα Paper και Slingshot, σειρά παίρνει το Mentions. Η τελευταία εφαρμογή, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, στοχεύει σε λιγότερους χρήστες και συγκεκριμένα σε όσους έχουν γίνει verified. Αφορά, δηλαδή, αθλητές, μουσικούς, ηθοποιούς κλπ.

facebook mentions app

Το Mentios app προέρχεται από την ομάδα Facebook Creative Labs και έχει ως σκοπό να βάλει τους διάσημους χρήστες του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου περισσότερο στο παιχνίδι. Πώς; Βοηθώντας τους να προβάλουν τις συζητήσεις οι οποίες γίνονται γύρω από το όνομα τους και να εμπλακούν σε αυτές.

facebook mentions app

Η εφαρμογή Mentions περιέχει τα εξής στους verified χρήστες:

– Την αρχική σελίδα στην οποία είναι διαθέσιμη η δραστηριότητα όσων ακολουθεί ο χρήστης, καθώς επίσης και τα trending θέματα τα οποία είναι διαθέσιμα για όλους τους χρήστες.
– Τη σελίδα των mentions στην οποία είναι διαθέσιμα σχόλια και δημοσιεύσεις οι οποίες αναφέρουν το όνομα του χρήστη.
– Την επιλογή για δημοσίευση κειμένου, φωτογραφιών, βίντεο και ζωντανών Q&A.
– Τη σελίδα των ειδοποιήσεων.
– Τη σελίδα προφίλ του χρήστη.

Το Mentions app είναι διαθέσιμο για iOS και για verified χρήστες εντός ΗΠΑ. Μελλοντικά, η εφαρμογή αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και από verified Brands και Media.

Πηγή: FB Newsroom

Ετικέτες: , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑