Bubblews: Ένα Κοινωνικό Δίκτυο το οποίο πληρώνει τους χρήστες του!

Ημ/νία: 17 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στη μέχρι τώρα εμπειρία μας στα Social Media, έχουμε μάθει να δημοσιεύουμε αβέρτα περιεχόμενο το οποίο χρησιμοποιείται από τα Κοινωνικά Δίκτυα για διαφημιστικούς λόγους, έτσι ώστε να αποκτηθούν έσοδα. Όχι δικά μας έσοδα, κάτι το οποίο θέλει να αλλάξει το Bubblews, ένα Κοινωνικό Δίκτυο το οποίο υπόσχεται να πληρώνει τους χρήστες του για να δημοσιεύουν.

Bubblews

Το Bubblews ξεκίνησε το 2012 σε δοκιμαστική έκδοση, όμως η εμφάνιση του δεν ήταν καλή και δε διαφημίστηκε πολύ στα διεθνή τεχνολογικά μέσα ενημέρωσης, μέχρι τώρα που το Κοινωνικό Δίκτυο προχώρησε σε redesign. Η νέα εμφάνιση είναι σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη και δείχνει στους χρήστες περιεχόμενο από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Η δημιουργία λογαριασμού είναι δωρεάν και κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει δημοσίευση στα Αγγλικά με ελάχιστους χαρακτήρες τους 400. Το περιεχόμενο αυτό ύστερα προβάλλεται από τους υπόλοιπους χρήστες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν like, να αφήσουν σχόλιο ή να ακολουθήσουν το χρήστη. Για κάθε μία από τις προηγούμενες τρεις ενέργειες, ο χρήστης στον οποίο ανήκει η δημοσίευση πληρώνεται.

Σύμφωνα με το Mashable, το ποσό το οποίο δίνεται για κάθε like, σχόλιο ή follow είναι περίπου $0.01, κάτι το οποίο σημαίνει πως ένας χρήστης δε θα γίνει πλούσιος μέσα από το Bubblews. Στο Κοινωνικό Δίκτυο υπάρχουν αρκετές διαφημίσεις και τα έσοδα αυτών μοιράζονται (όχι ισόποσα) με τους χρήστες οι οποίοι φέρουν το περιεχόμενο.

Για να μπορέσει να γίνει μία πληρωμή, ο χρήστης θα πρέπει να έχει συγκεντρώσει το ελάχιστο ποσό των 50 δολαρίων. Η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal.

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑