Τα πιο αστεία ελληνικά tweets του Μουντιάλ 2014!

Ημ/νία: 16 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Φτάσαμε στον επίλογο του φετινού Μουντιάλ, συγκεντρώνοντας όλες τις Social Media ειδήσεις που προέκυψαν από αυτό, και δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για κλείσιμο από τα καλύτερα, ή αλλιώς τα πιο αστεία, ελληνικά tweets γύρω από το hashtag #wc14gr.

mundial 2014 tweets

Σύμφωνα με το εργαλείο Monitor, υπήρξαν συνολικά κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ πάνω από 1.000.000 αναφορές στο ελληνικό internet, χωρίς να συνυπολογίζονται οι αναφορές σε αθλητικές, συγκεκριμένους αγώνες κτλ, από λέξεις κλειδιά όπως «Μουντιάλ», «World Cup», και hashtags όπως το #wc14gr.

Στο Facebook είδαμε συνολικά πάνω από 350 εκατ. χρήστες να μιλούν για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, ενώ στο Twitter υπήρξαν πάνω από 672 εκατ. tweets σχετικά με το αθλητικό γεγονός.

Αναμένουμε με αγωνία το επόμενο μεγάλο αθλητικό γεγονός, το Μουντομπάσκετ 2014 της Ισπανίας, το οποίο θα διεξαχθεί από 30 Αυγούστου έως και 14 Σεπτεμβρίου, με την Εθνική μας Ομάδα Μπάσκετ να συμμετέχει σε αυτό.

Ακολουθούν τα tweets. Αντίο Μουντιάλ!

Σημείωση 1: Η εικόνα προέρχεται από το blog του Sidebar Monitor

Σημείωση 2: Αν κάποιος σύνδεσμος έχει απενεργοποιηθεί, σημαίνει πως πλέον παύει να ισχύει.

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑