Όλο το Μουντιάλ 2014 μέσα από το Facebook! [Infographic]

Ημ/νία: 14 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Άλλο ένα Μουντιάλ έφτασε στο τέλος του, με τη Γερμανία να κατακτά το τρόπαιο στην παράταση κερδίζοντας 1-0 την Αργεντινή. Από τις 12 Ιουνίου έως και τις 13 Ιουλίου, είδαμε πολλά γκολ, μεγάλη συγκίνηση, πολλές χαμένες ευκαιρίες, γέλια, δάκρυα. Όχι μόνο μέσω των τηλεοράσεων, αλλά και μέσω των Social Media.

Germany champions world cup 2014

Το Facebook είναι αναμφίβολα ένας από τους πρωταγωνιστές στις online συζητήσεις των χρηστών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Πάνω από 350 εκατ. Facebook χρήστες δημιούργησαν περίπου 3 δισ. αντιδράσεις (likes, σχόλια και δημοσιεύσεις), με το Μουντιάλ να γίνεται το πιο πολύ συζητημένο event στο δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο.

Μονάχα στον τελικό, υπήρξαν 88 εκατ. χρήστες με 280 εκατ. αντιδράσεις. Η στιγμή με τις περισσότερες social αντιδράσεις ήταν το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, με το γκολ να έρχεται δεύτερο, και πιο πολύ συζητημένος παίκτης ήταν φυσικά ο Mario Götze, ο μοναδικός σκόρερ του αγώνα.

Δείτε το Infographic που ακολουθεί για περισσότερες λεπτομέρειες, κάνοντας κλικ στην εικόνα που ακολουθεί και ξανά κλικ σε αυτή στη νέα καρτέλα για μεγέθυνση.

facebook world cup 2014 infographic

Πηγή: FB Newsroom

Ετικέτες: , , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑