Το Google+ δέχεται πλέον οποιοδήποτε όνομα χρήστη!

Ημ/νία: 16 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Από τη δημιουργία του Google+ έως και σήμερα, υπήρχε ένας όρος ο οποίος υποχρέωνε τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το πραγματικό τους όνομα στο Κοινωνικό Δίκτυο, αλλά και στις υπόλοιπες υπηρεσίες της Google οι οποίες χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο προφίλ.

Ο όρος αυτός ώθησε πολλούς χρήστες ώστε να μη συμμετάσχουν στο Google+ και μάλιστα εκνεύρισε πολλούς YouTube χρήστες, όταν ανακοινώθηκε το νέο σύστημα σχολίων το οποίο λειτουργεί μονάχα με σχόλια από Google+ προφίλ.

google plus change name

Μετά από τρία χρόνια λειτουργίας, η ομάδα του Κοινωνικού Δικτύου αποφάσισε να επιτρέψει σε όλους τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε όνομα χρήστη θέλουν, πραγματικό ή μη. Οι υπάρχοντες χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στο όνομα τους στη σελίδα προφίλ και να το αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Προσοχή, όμως, γιατί το όνομα χρήστη χρησιμοποιείται και σε υπηρεσίες όπως το Gmail, το YouTube και άλλες υπηρεσίες της Google.

Η αλλαγή αυτή αναμένεται να φέρει περισσότερους χρήστες στο Google+, όμως αναμένεται να φέρει πίσω και τα YouTube trolls στα σχόλια των βίντεο, αφού η χρήση ενός οποιουδήποτε ονόματος δε θα τους απωθεί από το να spam-άρουν.

Πηγή: G+ post

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑