Διαθέσιμη η προβολή των tweets μέσα σε tweets σε Android και iOS

Ημ/νία: 20 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Twitter θέλει να διευκολύνει τους χρήστες του, ώστε να μπορούν από την αρχική σελίδα να χρησιμοποιούν λειτουργίες και να προβάλλουν περιεχόμενο, τα οποία υπό άλλες συνθήκες θα ήταν διαθέσιμα ύστερα από άνοιγμα ενός συγκεκριμένου tweet.

twitter embed tweets within tweets

Μετά τη λειτουργία της μετάφρασης, οι χρήστες σε Android και iOS μπορούν να προβάλουν κανονικά ένα tweet το οποίο έχει ενσωματωθεί μέσα σε ένα άλλο tweet. Αν, για παράδειγμα, κάποιος επικολλήσει το σύνδεσμο ενός tweet μέσα σε ένα νέο tweet, τότε παρέα με το νέο tweet εμφανίζεται και το ενσωματωμένο tweet στις κινητές συσκευές.

Η αλλαγή αυτή γλιτώνει στους χρήστες το πάτημα στο σύνδεσμο του ενσωματωμένου tweet, καθώς τους επιτρέπει να το διαβάσουν χωρίς κάποια ενέργεια. Παρόλα αυτά, η αλλαγή αυτή δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στη web έκδοση του Twitter, παρά μόνο στις κινητές συσκευές με τις Android και iOS εφαρμογές του Κοινωνικού Δικτύου.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑