Το Twitter υποστηρίζει πλέον κινούμενες GIF εικόνες!

Ημ/νία: 18 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Twitter αποφάσισε να ακολουθήσει τα Pinterest και Google+, και να δώσει στους χρήστες του τη χαρά να μοιράζονται και να αναπαράγουν κινούμενες GIF εικόνες. Η υποστήριξη των GIFs υπάρχει αυτή τη στιγμή στη web έκδοση του Twitter, δηλαδή στο twitter.com, καθώς επίσης και στις επίσημες εφαρμογές του σε Android και iOS.

twitter supports gif images

Η αλήθεια είναι πως δεν αρέσει σε όλους αυτό το είδος εικόνων, γι’αυτό και το Κοινωνικό Δίκτυο ήταν προσεκτικό με την κίνηση του να το υποστηρίξει. Οι χρήστες δε θα ξεκινήσουν να βλέπουν στην αρχική σελίδα τους να αναπαράγονται αυτόματα κινούμενες εικόνες, αλλά θα βλέπουν στατικές εικόνες οι οποίες στο κέντρο θα φέρουν το εικονίδιο του play για αναπαραγωγή. Μονάχα στη σελίδα του κάθε tweet υπάρχει αυτόματη αναπαραγωγή.

Η ανακοίνωση των «τζιφς», όπως μου αρέσει να τις αποκαλώ, και όχι των «γκιφς», όπως αρκετός κόσμος τις αποκαλεί, έγινε μέσω του λογαριασμού Twitter Support με το tweet που ακολουθεί.

Tip: κάντε κλικ στην εικόνα του tweet για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετάφραση των tweets με τη βοήθεια του Bing σε Android, iOS και web

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑