Ειδικός χώρος στο Facebook για τους fans του Μουντιάλ 2014!

Ημ/νία: 10 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Δύο μέρες πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014, ή αλλιώς Μουντιάλ 2014, στη Βραζιλία, το Facebook δηλώνει έτοιμο να στηρίξει την ενημέρωση και τις συζητήσεις των fans αυτού του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος.

facebook trending world cup

Το Trending World Cup είναι ένα κεντρικό σημείο συνάντησης όλων των φιλάθλων του ποδοσφαίρου. Μάθετε για τους επόμενους αγώνες, τα σκορ, τα highlights, τις επίσημες Facebook σελίδες των ομάδων και άλλα πολλά νέα, μέσα από διάφορα πλαίσια και φυσικά μέσα από ανάλογες δημοσιεύσεις από ποδοσφαιριστές, ομάδες, δημοσιογράφους κλπ.

facebook world cup fandom map

Στο Trending World Cup hub υπάρχει επίσης και ένας χάρτης ο οποίος πληροφορεί τους χρήστες σχετικά με το πού βρίσκονται οι fans των δημοφιλέστερων ποδοσφαιριστών. Για παράδειγμα, υπάρχουν περισσότεροι Έλληνες fans του Lionel Messi παρά του Cristiano Ronaldo.

facebook watching world cup

Επίσης, από την Πέμπτη οι χρήστες θα μπορούν να δηλώνουν ως δραστηριότητα πως παρακολουθούν έναν αγώνα του Μουντιάλ 2014, πατώντας το εικονίδιο με το πρόσωπο στο πλαίσιο δημοσίευσης και επιλέγοντας την επιλογή «watching» (αναμένεται η ελληνική ονομασία της).

Τέλος, το Facebook προτείνει στους χρήστες του να κάνουν like στην verified σελίδα The Ref, η οποία επίσης θα ενημερώνει και θα σχολιάζει τα γεγονότα του Μουντιάλ 2014.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Twitter υποδέχεται το Μουντιάλ 2014 με hashflags και ειδικά timelines

Πηγή: FB Newsroom

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑