Μειώσεις στον αριθμό subscribers των YouTube καναλιών από 16 Ιουνίου

Ημ/νία: 11 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι προσπαθούν να κοροϊδέψουν το YouTube για να αυξήσουν τα νούμερα του καναλιού τους. Όσο μεγαλύτερα είναι τα νούμερα των προβολών (views), των εγγραμμένων χρηστών (subscribers) και των «Μου αρέσει» (likes), τόσο το καλύτερο για το κάθε κανάλι.

youtube subscribers count

Το YouTube λαμβάνει συνεχώς μέτρα κατά του spam και από τις 16 Ιουνίου αναμένονται να γίνουν (μικρές) μειώσεις στον αριθμό των subscribers διαφόρων καναλιών, καθώς ένα αυτοματοποιημένο σύστημα θα αποσύρει λογαριασμούς οι οποίοι βρίσκονται σε αναστολή. Τα views δε θα επηρεαστούν, καθώς ούτως ή άλλως δεν πρόκειται για ενεργούς λογαριασμούς.

Τέλος, επειδή κανένα σύστημα δεν είναι τέλειο και υπάρχει η πιθανότητα κάποιος λογαριασμός να εισέλθει σε κατάσταση αναστολής κατά λάθος, το YouTube δήλωσε πως η διαδικασία είναι αναστρέψιμη και θα υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης ενός τέτοιου λογαριασμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το YouTube αποκάλυψε τι ετοιμάζει μέσα στους επόμενους μήνες!

Πηγή: YouTube Creator Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑